MINDFUL MASTURBATIE

een unieke self-practice!

Voor mannen en vrouwen die verlangen naar een dieper contact met zichzelf.

45 euro

VOOR WIE IS DIT TRAJECT?

Voor elke man/vrouw, met of zonder seksuele ervaring, met of zonder partner, als je:

 • ... jezelf wil ontplooien als man

 • ... helderheid zoekt rond je ervaringen binnen intimiteit, seksualiteit en relaties

 • ... voelt dat er 'meer' mogelijk is in het leven

 • ... graag wil bijleren over de vrouwelijke seksualiteit

 • ... op zoek bent naar verheldering rond moeilijke themas's als schaamte, erectie, libido, masturbatie

 • ... meer vanuit je lichaam aanwezig wil kunnen zijn bij een seksuele beleving

 • ... met meer authenticiteit wil leren communiceren

 • ... beter wil aanvoelen wat je mag verwachten van de ander in relatie

Maar ook voor iedereen met interesse in zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling, en zin in iets gek nieuws!

HOE WERKT EEN ONLINE TRAJECT?

 • je krijgt toegang tot een online platform, aka je virtuele leslokaal

 • je ontvang wekelijks een nieuwe video webinar over een specifiek onderdeel van de MM practice

 • je gaat aan de slag met vraagstukken en oefeningen

Hoelang heb ik toegang tot het materiaal?

 

Je hebt toegang tot het platform tot 3 maanden na het traject. De webinars kan je downloaden voor een levenslange referentie.

Wat zijn de voordelen van een online traject?

 • je kiest je eigen locatie, tijd en ritme

 • een groot financieel voordeel t.o.v 1:1 sessies

 • je partner kan meekijken (als je dat wenst)

49 euro

Je word doorverwezen naar het online platform. Daar kan je inschrijven door te klikken op 'enroll in course', waarna je rechtstreeks kan afrekenen met je kaart.​

MET WELKE THEMA'S GAAN WE AAN DE SLAG?

ADEMHALING
1

Wat is belichaming, hoe kom ik in mijn lijf en waarom is het de poort tot authentiek geluk? Vanuit welke verhalen kijk ik naar het leven, naar mijn seksualiteit? Wat zijn de basisblokken voor ultieme zelfzorg?

AANRAKING
2

Welke invloed hebben mijn eerste levensjaren op mijn capaciteit tot verbinden? Waarom heb ik sex? Hoe ontwijk ik intimiteit? Wat zijn mijn ontwikkelde talenten in het relateren?

BEWEGING
3

Wat is mijn relatie tot plezier? Hoe helder is mijn verlangen, mijn orgasme, mijn schaamte. Wat hou ik nog weggeborgen? Wat heb ik nodig om me veilig te voelen?

GELUID
4

Wat is van mij? Wat van de ander? Welke relationele dynamieken spelen steeds af? Een gesprek over onze behoeften, onze gevoelde waarheid, grenzen en de kracht van gezonde boosheid.

MM & MASTURBATIE
5

Mag ik rusten? Pauze nemen om aanwezig te zijn bij mezelf, om het geziene materiaal en de vraagstukken te laten inzakken? Deze week is er geen nieuwe materie, wel ruimte voor herhaling en integratie.

MM & HET DAGELIJKSE LEVEN
6

Hier gaan we de thema's van de eerste weken verbinden met ons geslacht. Welkom bij je penis, je anatomie, je potentieel tot plezier en de werkelijkheid van pijn en seksuele problemen.

WIL JE GRAAG PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Een online traject is geen persoonlijk begeleide therapie, maar een uitnodiging tot voelen, onderzoeken en reflecteren. Het is een rijke bron aan informatie en oefeningen om een eerlijk gesprek aan te gaan met jezelf.  Deze weken kunnen veel naar boven brengen, en het kan zijn dat je bij bepaalde thema's gaat verlangen naar een verheldering of verdieping. En dat kan! Er staat namelijk een geweldig team klaar waar je terecht kan voor persoonlijke coaching sessies, online of in persoon. Als deelnemer aan het traject ontvang je een mooie korting voor je eerste coaching sessie. Meer info krijg je bij inschrijving. 

Als lichaamsgerichte therapeute begeleid ik mensen in hun zoektocht naar een gelukkiger bestaan. Ik hou ervan de focus terug te brengen naar de verbinding met onszelf, om van daaruit te kijken wat er gebeurt wanneer we in verbinding gaan met de ander, zij het op vlak van relateren, intimiteit, seksualiteit of ouderschap. Ik praat graag over dat wat nog te vaak in de taboo sferen hangt en dat wat we vaak niet willen zien bij onszelf.

Dit traject komt vanuit een diep verlangen naar waarheid en om de kennis en technieken die kunnen bijdragen tot een voller leven toegankelijk te maken voor een groter publiek. Het is ons geboorterecht om te mogen genieten en groeien. En het is jouw geboorterecht om je voluit man te voelen!

 

Met warme groeten,

Vanessa