top of page

CUDDLE PARTY

PlayTime

- Vanessa De Smet -

WAT IS EEN CUDDLE PARTY?

Een Cuddle Party is een experimenteel, sociaal en educatief event waar we je uitnodigen om te oefenen met het uitspreken van je grenzen en verlangens. We werken met niet-seksuele aanrakingsvormen (denk aan knuffels, rug/voet massage, in elkaars armen liggen, ...) en dit in een veilige omgeving en onder professionele begeleiding.

 

Tijdens een Cuddle Party blijft de kleding aan en aanraking gebeurt enkel op vraag met verbale toestemming. Je kan hier nieuwe mensen ontmoeten, genieten van mooie conversaties, oefenen in het uitspreken van je 'nee' en vragen naar exact dat wat je graag wilt. Je mag zelfs rustig een boek lezen of een dutje doen. Dit is jouw tijd om te relaxen en 'zijn'!
 

WAT MAG IK VERWACHTEN?

Na de welkom cirkel, krijg je uitleg over de vaste afspraken van de Cuddle Party. Tijdens dit gedeelte speel je ook enkele korte communicatie spelletjes. Daarna start het 'vrije' gedeelte waarin je gaat voelen en actie ondernemen om je verlangens te uiten. Je kan jezelf dus gaan verwennen met knuffels, aanraking, gesprek, lezen of rusten. Je kan ook deelnemen aan de groepsknuffel, namelijk de 'puppy pile', die we introduceren op het einde van de avond. We sluiten samen de avond af.
 

BIJDRAGE & INFO

20-30 euro

Antwerpen

bottom of page