top of page

LEVEN IN JE LIJF 

De start naar een gezond & levenslustig leven!

'Leven in je lijf' is een therapeutisch traject van 3 maanden met professionele begeleiding, ideaal bij fysieke, emotionele of psychische klachten.

 

De unieke combinatie van een cognitieve en somatische benadering, en van groepswerk en individuele sessies, zorgt voor een rustige integratie en tastbare veranderingen in je dagelijkse leven.

INTEGRATIE HOOFD & LICHAAM = meer dan praten

De 'psyche' is ons hoofd, een plaats van waaruit velen leven. De 'soma' is ons lichaam, een plaats dat vaak zorgt voor conflict of waar we geen verbinding mee hebben. 'PsychoSomatic Integration' therapie ondersteund je in het herstellen van de brug tussen lichaam en geest, tussen voelen en denken. Deze integratie, dit leven in je lijf, is een basis voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. 

 

Tijdens het traject werken we met cognitieve (denkwerk), belichaamde (zelf voelen) en lichaamsgerichte (aanraking van het lichaam) oefeningen uit disciplines als PsychoSomatic Integration, Wheel of Consent, Non Violent Communication en Voice Dialogue. 

PROFESSIONELE BEGELEIDING OP MAAT = individuele sessies & groep sessies

In groep kan je algemene technieken leren, leren van elkaar, ervaren hoe elke verbinding uniek is, gezien en gehoord worden. Tijdens individuele sessies kan je bijsturing ontvangen, op maat van je specifieke noden. Het geleerde neem je daarna opnieuw mee naar de groep om in levende lijve te oefenen binnen een veilig kader. Deze wisselwerking zorgt voor een unieke ondersteuning.

BLIJVENDE VERANDERING = respect voor waar jij bent

Een 'snelle fix' bestaat niet. Blijvende verandering gebeurt traag, met respect voor waar je bent, je veiligheid, je grenzen en vanuit intrinsieke motivatie op basis van je plezier. Tijdens het traject is er niets dat 'moet', niets dat 'fout' is, geen standaard doel dat voor iedereen geldt. Je bent welkom zoals je bent, en neemt de stappen waar jij klaar voor bent, op jouw tempo. 

DOWNLOAD BROCHURE

voor meer info & prijzen

INSCHRIJVINGSFORMULIER

MODULE IN GROEP (1)

"VERBINDING MET JEZELF"

22-24 Januari 2021

Aan de hand van theorie en belichaamde oefeningen leer je hoe je je lichaam kan inzetten als een bondgenoot. Je krijgt inzicht over je unieke verhaal, de impact deze heeft in je dagelijkse leven en wat je in de weg staat naar een gezond en vol leven.

MODULE IN GROEP (2)

"VERBINDING MET DE ANDER"

26-28 Februari 2021

Je gaat bewust in verbinding met de 'Ander', en dit vanuit comfort, plezier en heldere grenzen. Je leert welke dynamieken je neerzet in relaties en hoe je deze kan schakelen naar meer verbinding en rust.

MODULE IN GROEP (3)

"COMMUNICATIE"

3 & 4 April 2021

Aan de hand van behapbare technieken zet je het geleerde om in heldere communicatie. Hierbij ontstaat kracht, zachtheid en eerlijkheid.

Inclusief 2 privé sessies (4 totaal) tussen elke module,

op maat van jouw specifieke vraag!

bottom of page