top of page

AUTHENTIEKE SEX EDUCATIE

De meesten onder ons herinneren zich nog vaag (of net heel levendig) de sex educatie van de schoolbanken, waar de focus vooral lag op de voortplanting, de mogelijke ziektes en als hoogtepunt de condoom op de banaan. 

 

Maar hoe zit het met ons plezier? Onze rode wangen, mooi geklungel en menselijke onzekerheden?  Waar kunnen we praten over de anatomie van opwinding, over de verschillende soorten orgasmes, over massagetechnieken of pijnloze anale sex? Niet solo, kijkend naar een youtube filmpje of in de dokterspraktijk, maar gezellig in groep als volwassenen onze vragen en ervaringen delen?

 

Dat kan tijdens de sex educatie lesmomenten! 

 

Kom bijleren over de anatomie van de geslachtsdelen en hun wondermooie erectie en over welke communicatie, aanwezigheid en aanraking deze helpen ontspannen en genieten. Als lichaamsgerichte seksuologe deel ik graag mijn kennis met je.

SEX EDUCATIE

Class

- Vanessa De Smet -

Pink Blossom

WAT MAG IK VERWACHTEN?

Dit is geen 'workshop', maar een klassieke les. Er is ruimte om als groep in gesprek te gaan, ervaringen te delen en jou specifieke vragen te bespreken. Dit is een informatieve, maar ook gezellige avond waar we op een speelse manier gaan bijleren. Je gaat met heel wat praktische kennis weer naar huis.

Voorlopig zijn er geen les avonden of workshops waarbij je gaat onderzoeken met een demo model of met je eigen lichaam. Deze zijn mogelijk op aanvraag.

BIJDRAGE & INFO

3/2 - Mother's Gift, Gent

(enkel voor vrouwen)

 

20/2 - LoveWare, Mechelen

(mannen & vrouwen)

55 euro

bottom of page